1. Sol kısıma ürün kategorileri eklediğimde alt menüler görünmüyor. Bu menu modülde bulunan alt menüleri sabit görünür yapmak istiyorum.
2.Seçilmiş ürünler ve Yeni ürünler modülü 4 lü yerine 3 lü yaptığımda 4. ürünün yeri boş kalıyor. 3 ürün olarak genişlemiyor.
3.Second temasında renkleri değiştirmeme rağmen aktif olmuyor. Olan da bir gün sonra eski haline geliyor.
4.Sağ modüle bazı html bilgiler koymak istiyorum. Koyduğum htlm içerik veya resimler istediğim kategoride çıksın istiyorum.

Bu 4 konuda acıl yardım bekliyorum. Teşekkür ederim.

Not: Mini bir blog sistemi arastta'ya entegre edilebilir mi?
In Turkish
Monday, January 16 2017, 07:09 AM
Share this post:

Accepted Answer

Monday, January 16 2017, 02:41 PM - #Permalink
Merhaba,

1- Henüz bunu yapmak mümkün değil ancak sizin için Github sayfamızda bir talep oluşturdum ve en kısa sürede yeni bir modül yaparak bu özelliği eklemeyece çalışacağız

2- Mevcut durumda siz sadece gösterilecek ürün sayısını belirtiyorsunuz, sütun sayısını kodlardan yapmak gerekiyor. Bu özelliğin eklenmesi konusunda çalışmamız hali hazırda var ve bir sonraki sürüme ekleyeceğiz. Ancak eğer acelesi varsa size kodlardan nasıl yapılacağını tarif edebilirim

3- Yapılan değişikliklerin sonradan gitmesi sanırım güncelleme yapılınca kaynaklanıyor. Bunun çözümü için şu konuyu inceleyebilirsiniz: https://arastta.org/forum/yapt%c4%b1%c4%9f%c4%b1m-de%c4%9fi%c5%9fiklikler-kayboluyor#reply-2477

4- Bu işlem Arastta'da mümkün, sadece biraz ayarlama yapmak gerekiyor. İlk olarak admin panele giriş yapın ve sağ üstten Advanced (Gelişmiş) moda geçiş yapın. Sonra sağ üst köşedeki dişliye tıklayarak sağ menüyü açın ve Görünüm > Bölümler menüsüne tıklayın. Sayfada sol üstte yer alan + (artı) butonuna tıklayarak yeni bir bölüm oluşturun ve istediğiniz bir isim verin ve yol alanına product/category yazın ve kaydedin.

Sonra ilgili kategorinizin ayarlarına gidin (Katalog > Kategoriler) ve Tasarım sekmesinden yeni oluşturduğunuz bölümü seçin ve kaydedin.

Sonrasında admine panelde yine sol menüden erişebileceğiniz (Görünüm > Bölümler) sayfada sol üstten yeni oluşturduğunuz layout (görünümü) listeden seçin ve modüllerinizi istediğiniz gibi oluşturun. Bu bölümde oluşturduğunuz modüller sadece ilgili kategoride gösterilecektir.

Not: Blog özelliğini eklentiler aracılığı ile Arastta'ya ekleyebilirsiniz. OpenCart 2 sürümü blog eklentilerinin Arastta ile çalışma ihtimali var. Eğer sıkıntı yaşarsanız Cloud üzerinden etiket açarsanız anlaşıp, yardımcı olmaya çalışırız.

İyi günler...
The reply is currently minimized Show
Responses (2)
  • Accepted Answer

    Tuesday, January 17 2017, 01:28 AM - #Permalink
    Çok teşekkür ederim Enes Bey. Gerçekten Arastta'yı çok sevdik. Şimdilik öğrenmeye çalışıyoruz. Ciddi manada hakim olabilirsek bütün projelerimizde kullanmak istiyoruz.
    Emeğinize sağlık.
    Bir deneyip yapabildiklerim üzerinde paylaşımlarda bulunacağım.
    The reply is currently minimized Show
  • Accepted Answer

    Saturday, November 04 2017, 03:12 AM - #Permalink
    Sol menudeki kategorilerin alt kategorileri de göstersin
    veya tıklandığında açılarak göstersin

    konusundaki taleplerimiz günceldir.
    Çözüm var ise çok teşekkür ederiz.
    The reply is currently minimized Show
Your Reply