Merhaba sevgili arastta kullanıcıları.
Bir arastta kullanıcı olarak düşündüm ki bu platformun kullanıcıları olan bizler geliştiricilere ne kadar yardımcı olursak onların işleri de o kadar kolaylaşır.
Mesela bizim ivedi ihtiyacımız olan şeyler olabilir. bunları birisine parasını verip yaptırabiliriz. menfi olarak çözüm üretmiş oluruz.
Ama sistemin gelişmesi ve bir yerlere gelmeside önemli olan konular arasında.

BU BAŞLIK ALTINDA KARŞILAŞTIĞIMIZ SORUNLARI DEĞİL SİSTEMDE GÖRDÜĞÜMÜZ EKSİKLİKLERİ BELİRTİRSEK YENİ SÜRÜM HAZIRLANIRKEN GELİŞTİRİCİLERDE ONA GÖRE HAREKET EDERLER VE KULLANICI ODAKLI BİR SİSTEME SAHİP OLMUŞ OLURUZ.
In General
Sunday, September 25 2016, 06:43 PM
Like
1
Share this post:
Responses (1)
  • Accepted Answer

    Sunday, September 25 2016, 06:47 PM - #Permalink
    1- gelişmiş modda resim eklerken manage butonuna bastığımızda resimleri seçmek için kutu çıkıyor ama bu seçim bir işe yaramıyor seçtiğim resimleri ürüne eklemiyor bu sorun ilk sürümde halledilebilir.

    2- second temasında ürüne bakan ziyaretçi sol üst köşede ileri geri butonu ile karşılaşıyor. bu butonu daha belirgin halde bize sunabilirler.(bunu bizim yapmamız kolay ama önemli olan sistemin gelişmesi)

    bu şekilde isteklerimizi bildirelim. İnşAllah geliştiricilerde bunları önemser ve bizlerin ihtiyaçlarına göre gelişimi sürdürürler.

    UNUTMAYIN KENDİ KENDİMİZE HER ŞEYDEN ŞİKAYETÇİ OLABİLİRİZ. AMA ŞİKAYETLERİMİZİ İSTEKLERİMİZİ DİLE GETİRMEZSEK GELİŞEN BU YAPIYA BİR TAŞ KOYMAK YERİNE YAPILMIŞ TAŞLARI DEVİREN BİR RÜZGARA DÖNÜŞÜRÜZ.
    Like
    1
    The reply is currently minimized Show
Your Reply