Arastta 1.4.0 sistemi online güncelleyemdiğimden ftp den 1.60 sürümünü üzerine yükledim.
Ama hem admin hemde site 500 hatası verdi.
biraz uğraştım Ama sorunu çözemedim.
Bu konuda acil bir yardıma ihtiyacım var.
Ama hem admin hemde site 500 hatası verdi.
biraz uğraştım Ama sorunu çözemedim.
Bu konuda acil bir yardıma ihtiyacım var.
In Turkish
Share this post:
Responses (3)
-
Accepted Answer
Enes Ertuğrul wrote:
Merhaba,
Güncelleme sırasında sadece dosyaları değil, aynı zamanda SQL sorgularını da çalıştırmak gerekiyor. Admin panelden yapılan güncellemelerde biz otomatik olarak SQL sorgularını da çalıştırıyoruz, siz sadece dosyaları yüklediğiniz için bu sorun yaşanıyor.
Bu durumda eğer elinizde yedek varsa ona dönmek en hızlı ve sağlam çözüm olacaktır. Sonra güncelleme için nasıl bir şey yapılabileceğine bakarız.
Kolay gelsin
Ertuğrul Bey Bu Sorunu Nasıl aşacağız ? Admin panelinden Php Sürümüm 5.6 Olmasına Rağmen Güncelleme Yapmıyor.. Dosyaları Üzerine Yazdırdığımızda ise Değişik Değişik Hatalar Alıyoruz. Sql Dosyalarını Güncellemek İçin Bir Güncelleme Dosyası Hazırlansa İyi Olmaz MI ? Mybb Vbulletin Tarzı Sistemlerde Olduğu Gibi (İnstall - Upgrade) -
Accepted Answer
-
Accepted Answer
Merhaba,
Güncelleme sırasında sadece dosyaları değil, aynı zamanda SQL sorgularını da çalıştırmak gerekiyor. Admin panelden yapılan güncellemelerde biz otomatik olarak SQL sorgularını da çalıştırıyoruz, siz sadece dosyaları yüklediğiniz için bu sorun yaşanıyor.
Bu durumda eğer elinizde yedek varsa ona dönmek en hızlı ve sağlam çözüm olacaktır. Sonra güncelleme için nasıl bir şey yapılabileceğine bakarız.
Kolay gelsin
Your Reply
Please login to post a reply
You will need to be logged in to be able to post a reply. Login using the form on the right or register an account if you are new here.
Register Here »